PJ van Olphen

Bouw & Wonen

Voeg een kamer toe aan uw huis

wpadmin

Glazen schuifwand Helmond

Het is duidelijk te zien waarom veranda’s vrij duur kunnen worden, gezien het feit dat ze over het algemeen een afgesloten ruimte vormen. Het zijn de kosten om er een van de grond af op te bouwen (en nog belangrijker waar je het geld voor over hebt), en dat omvat ook uitgebreide arbeid.

Voor wie bereid is zoveel geld uit te geven, kan het bouwen van een veranda in uw achtertuin een zeer aangename aanvulling op uw huis zijn. Voor degenen die bereid zijn een kleiner bedrag uit te geven, kan een veranda voor veel minder geld worden gebouwd, maar toch waarde toevoegen. Sommige mensen voegen een veranda meestal aan de zijkant van hun huis, maar u kunt ook een veranda (of een tuinkamer) toe te voegen aan de zijkant van een van uw kamers (of een van uw zijden) als een uitbreiding van die kamer. Dit doet de twee kamers (of zijden) samensmelten tot één. Het verandert hun vorm of grootte niet, maar alleen de twee gebieden waar ze aan vast zitten. Dit kan worden gedaan in een huis waar de veranda gewoon aan een muur vastzit, of aan de zijkant van een kamer met schuifdeuren. Maar dit kan ook vrijwel in elk huis worden gedaan, waarbij veranda’s aan een of meer zijden van uw kamers worden bevestigd.

Afhankelijk van de grootte van uw kamer, kunt u de structuur overlappen. U kunt een gazongedeelte hebben, met een veranda aan één kant van de kamer (of kort naar de andere kant van de kamer naar het gazongedeelte, maar ten minste gedeeltelijk overlappend).

Afhankelijk van de waarde van uw huis, en of het aanzienlijk bijdraagt aan, of afbreuk doet aan de waarde, kunt u uw gazon uitbreiden door een veranda toe te voegen om de muur van de tuinkamer gedeeltelijk te bedekken die is bevestigd aan de overhang in de buitenmuur van uw huis. Als het huis vrij duur is, dan kunt u een aantrekkelijke handgemaakte veranda (die zou kunnen passen bij de afwerking van uw “buitenmuur”) toevoegen aan de zijkant van uw huis, wat dezelfde waarde toevoegt en tegelijkertijd een aantrekkelijke buitenkamer toevoegt waar iedereen van kan genieten.

U hebt een ruimte nodig om de veranda te verfraaien, zodat hij niet uit de toon valt. Afhankelijk van de grootte kunt u de veranda verlengen of er een dak aan toevoegen. U kunt ook een muur bouwen die de veranda omsluit, zodat hij volledig door muren omsloten is en toch een verlengstuk van het bestaande hoofdgebouw is.

Een veranda kan een kamer aan uw huis toevoegen waar u anders misschien niet aan had gedacht, waardoor het misschien wel een van de belangrijkste en mooiste delen van uw huis wordt. Tuinkamers zijn waarschijnlijk de meest veelzijdige soorten kamers die u kunt toevoegen, omdat ze in wezen elk ontwerp kunnen hebben dat u maar wilt. Het kan een speelruimte voor kinderen zijn, een rustige plek om boeken te lezen, een eetkamer – het is allemaal aan jou.

Lees meer

Glazen shuifwand

Schutting

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top