PJ van Olphen

Bouw & Wonen

Vintage Kleding

wpadmin

Vintage meubels

Over het algemeen worden vintage artikelen geassocieerd met plaatsen waar zich een mode-trend voordeed. Meestal gaat het om oude kledingstukken of accessoires die deel uitmaakten van de oorspronkelijke gewenste trend, en die vandaag de dag spectaculair worden verkocht. Vintage lavaflessen, lavalampen en lavalampen zijn slechts enkele van de producten in deze stijl.

Vintage kleding gaat meestal over een verdachte, hestern kleding, of meubels die een gedateerde look hebben. Advanced Collage International heeft een grote selectie van kleding, en cadeau artikelen die variëren van zeer goedkoop, tot veel afgeprijsd! Fit foricates zijn ook voorzien.

Er zijn veel winkels die een collectie antieke kleding en vintage kleding hebben. Deze beschikbaarheid van prachtige selecties getuigt van het feit dat vintage kleding kopers aantrekt uit alle lagen van de bevolking. Men heeft de mogelijkheid om vintage te kopen in een fysieke winkel, of om online te surfen, door de inventaris te bladeren, en een stijl te kopen die u aanspreekt. Een andere optie is surfen op het web in een lokale bedrijvengids.

Vintage kleding kan worden gecategoriseerd als modieus, sober, of high-end stijl. De meest populaire onder alle drie is het schattige 100% vintage gebloemde t-shirt, luider dan ooit. Een andere populaire keuze is, zoals hierboven vermeld, het struikelen over versleten, maar nog steeds geweldige vintage lavalampen.

Bepaal eerst welke stijl uw aandacht trekt. Wilt u een landelijke, gebloemde, zwart-wit, Fossilachu, of chintz keuzes? Landelijke keuzes omvatten polkadots, plaids, strepen, gingham en ruit, plaids met ontwerp van b downtime, ginghams met ontwerpen van moderne chintz. Bloemenkeuzes omvatten bloemenprints, paisleys, en strepen zoals paONEY, chintz, crème en ruches. Zwart en wit omvat charlott of geruite bloemenprints. Bollen in de kleuren zwart, groenblauw, oranje, grijs en roze completeren dit kleurenschema. Tot slot, kijk eens naar retro of retro print prints, kussens, snuisterijen en glaswerk.

Nadat u al uw benodigdheden hebt verzameld, maakt u een checklist van de artikelen die u gaat kopen, en stelt u een tijd vast om met de aankopen te beginnen. Denk eraan uw aankopen te beperken tot een maat hemd, een paar sapglazen en een fles zout.

De verhuisdag komt er snel aan, dus je vintage kleding en accessoires klaarmaken wordt het leukste gedeelte van dit proces. Maar begin nog niet met winkelen. Doe je huiswerk over het kledingstuk of accessoire waar je voor gaat winkelen. Controleer op kwaliteit, ontwerp, stof, prijs, en deze items zullen u helpen bepalen of de kosten de moeite waard zijn. Kijk naar de achterkant om te zien of een stof vervaagd is, of dat er een knoop door de voorkant heen te zien is. Om de kosten (en het gevoel) te beperken, neemt u uw kleding mee als u gaat winkelen.

En, tenslotte, winkelen, met vertrouwen. Heb een goed idee van wat je zoekt voordat je het geld laat vallen. Maak aantekeningen, maak notities, ken het verschil tussen een vintage item zoals een conversatiestuk aan een bakkerspaal versus muurkunst. Als je daar bent om te kopen, vraag jezelf dan af of je op zoek bent naar een deal, of je het gevoel hebt dat je kunt vertrouwen wat je koopt, en of er een manier is om de prijs goedkoper te krijgen als je bereid bent om te onderhandelen. Onthoud dat het belangrijkste is dat u uw tijd neemt. Loop rustig de winkel uit… met een glimlach!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top