PJ van Olphen

Bouw & Wonen

Home Taxatie – Wat u moet weten?

wpadmin

Taxateur Tiel

Wij hechten waarde aan wat wij aan het publiek en aan onze klanten presenteren. Leer de juiste procedure voor het opstellen van een taxatierapport voor uw huis bij Tragea taxaties

Net als ik moet u nieuwsgierig zijn naar de procedure voor de taxatie van woningen. Omdat ik geloof dat dit geen eenvoudige taak is en omdat ik geniet van mijn moment om voor mijn tafel te zitten en af en toe te dromen over de prijzen van huizen, heb ik besloten om op de een of andere manier met u te delen. Daarom deel ik met alle plezier wat relevante informatie over woningtaxatie en de procedure daarvoor.

Een taxateur is een professional wiens taak het is om de marktwaarde van een specifiek huis te bepalen en vervolgens de rapporten terug te presenteren aan de huizenkoper of de vastgoedverkoper. Een taxateur zal de huidige marktprijs van uw huis zorgvuldig bestuderen, evenals de staat van uw huis, alvorens zijn mening over de marktprijs te geven. Wij beschikken over een verscheidenheid van op maat gemaakte taxatierapporten, ontworpen om aan de specifieke behoeften van onze klanten te voldoen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een taxatie op basis van de computer, die expertise heeft in het bekijken van de kelder, de tuin en de gehele structuur en het plafond van het huis. De taxateur meet de hoogte van de muren, de kamers, de ramen en plafonds, de plattegrond van het huis, de dakbedekking en het uiterlijk van het gebouw aan de buitenkant, en gebruikt de resulterende gegevens om de huidige marktwaarde van uw huis op te splitsen in de specifieke gebieden of kamers die moeten worden getaxeerd.

Een van de mogelijke doelen van ons taxatieproces, is om ons in staat te stellen tot een waarde te komen van de specifieke woning die wij hebben getaxeerd. Deze waarde wordt feitelijk vergeleken met de werkelijke marktwaarde en deze informatie wordt vervolgens in een passend formaat samengevoegd, samen met eventuele rapportaanpassingen, om tot de meest geschikte waarde voor uw woning te komen. De gerapporteerde waarden hebben hun waarderingsgrenzen gebaseerd op marktwaarden, de werkelijke waarden die moeten worden opgenomen moeten worden aangegeven en de verschillen tussen deze waarden zullen worden gewogen. Deze informatie wordt vervolgens vergeleken met marktgegevens die afkomstig zijn van verschillende bronnen, waaronder makelaars, banken, hypotheekverstrekkers, verzekeringsmaatschappijen, inspecteurs, om een compleet beeld te krijgen van hoeveel uw huis eigenlijk waard is.

Onze meest essentiële kosten zijn onze kosten voor een taxatie, taxatie monitoring, marktonderzoek, structurele studies, interieur en exterieur ongedierte inspectie programma’s, en een uitbreiding van de bestaande huiseigenaren verzekering. Deze diensten zijn essentiële onderdelen van taxatieprogramma’s, omdat we marktwaarden vergelijken, de behoeften van onze klanten beoordelen en uiteindelijk zorgen voor een financieel verantwoorde beslissing over de verkoop van uw huis.

Lees meer

Makelaar 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top